Mateo Valero, Premi Talent de la Fundació Sesé a la primera edició d'aquests reconeixements

05 Octubre 2023

El director del BSC rep aquest premi que busca reconèixer i incentivar la feina, en diferents àrees, de persones, projectes, empreses i entitats d'alt impacte.

Els Premis Fundación Sesé, en la primera edició, han reconegut la contribució a la millora de la societat de l'investigador Mateo Valero, Grupo Saica i els germans Miguel i Prudencio Indurain, a les categories de Talent, Compromís i Aliances, respectivament.

Valero ha estat reconegut per la seva trajectòria brillant i projecció internacional, així com el compromís amb la seva terra.

Més de 300 persones han assistit a la cerimònia de lliurament dels I Premis Fundació Sesé, a la Sala de la Corona de l'Edifici Pignatelli, seu del Govern d'Aragó. Aquests guardons, creats amb motiu del seu desè aniversari, reconeixen persones, projectes, empreses i entitats a les categories de Talent, Compromís i Aliances. En aquesta primera edició, han estat premiats el director del Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS), Mateo Valero, Grupo Saica i els germans Miguel i Prudencio Indurain. A la gala hi han assistit Jorge Azcón, president del Govern d'Aragó, Pilar Alegría, ministra d'Educació i Formació Professional i Natalia Chueca, alcaldessa de Saragossa.

Mateo Valero, Doctor Enginyer en Telecomunicació, professor i investigador, i director del BSC, ha rebut el premi Talent 2023 per la seva trajectòria brillant i projecció internacional, així com el compromís amb la seva terra. Valero es mostrava emocionat: "He tingut la sort de rebre moltes distincions a la meva carrera professional. Les que he rebut d'Aragó, valoren a més i de manera molt especial la meva persona, la meva manera de ser, i tot això ho vaig aprendre aquí, de vosaltres. El talent cal descobrir-lo, cuidar-lo i mimar-lo, però l'esforç és fonamental. I sempre, cal procurar ser feliç i fer feliços els altres”.

Els Premis Sesé, de caràcter anual, volen reconèixer i incentivar la feina, en diferents àrees, de persones, projectes, empreses i entitats d'alt impacte. Neixen a Aragó amb vocació internacional i ho fan el 2023, amb vocació de futur. El guardó és representat per una escultura en bronze de l'artista saragossà Javier Alonso Márquez.

Alfonso Sesé, president de Sesé i vicepresident de la Fundació Sesé, agraïa així el treball i l'impacte social dels guardonats “Fundació Sesé s'ha convertit en la forma més visible del compromís de la nostra companyia amb aquesta transformació social. És un orgull poder celebrar el desè aniversari d´aquesta Fundació i ser partícip de l´evolució dels projectes que, cada dia, generen oportunitats per a persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat. Els premis que avui hem lliurat són el reflex fidel de l'esperit i l'ànima amb què va néixer la nostra Fundació i que ens mou per seguir millorant”.

Sobre Fundació Sesé

Fundació Sesé va néixer el 2013 impulsada pels germans Ana i Alfonso Sesé, amb el propòsit de generar oportunitats de desenvolupament social i laboral per a persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat social. “A la Fundació Sesé ens sentim orgullosos d'haver complert, aquests primers deu anys, amb el nostre propòsit de millorar la vida de les persones, sobretot d'aquelles que més ho necessiten. És la nostra manera de tornar a la societat una part del que ella ens aporta”. Així mostrava el compromís per continuar treballant com fins ara i la seva alegria per haver arribat a celebrar aquests deu anys Ana Sesé, presidenta de la Fundació.