Cursos PATC

PRACE (Partnership for Advanced Computing in Europe) va nomenar el BSC-CNS un dels primers Centres de Formació Avançada (PATC) de PRACE, i això ens va convertir en un impulsor clau de la docència europea en computació d’altes prestacions.

La missió dels Centres de Formació Avançada de PRACE és dur a terme i coordinar activitats docents i de formació que permetin a la comunitat investigadora europea utilitzar la infraestructura computacional disponible a través de PRACE.

Els cursos PATC són gratuïts i els imparteixen especialistes de tota Europa. Totes les lliçons i els materials estan en anglès. Els alumnes podran treure profit de sessions teòriques i pràctiques, de comunicació amb professors de renom internacional i d’accés als millors recursos de computació d’Europa, i també rebran un certificat d’assistència.

Dilluns, 06 Juliol, 2020 al Dimecres, 08 Juliol, 2020

Diumenge, 05 Juliol, 2020 al Divendres, 10 Juliol, 2020

The tenth edition of the Programming and Tuning Massively Parallel Systems + Artificial Intelligence summer school (PUMPS+AI) is aimed at enriching the skills of researchers, graduate students and teachers with cutting-edge technique and hands-on experience in developing applications for many-core processors with massively parallel computing resources like GPU accelerators.