Beques

El programa de beques de formació del BSC-CNS convida a sol·licitants de les disciplines científiques corresponents a participar en diversos projectes de recerca europeus i en col·laboracions amb la indústria internacional. La major part d’aquestes beques de formació són per a estudis de doctorat, màster i llicenciatura.

Les beques del BSC-CNS poden oferir-vos un futur ric en oportunitats i creixement en l’àmbit professional, així com habilitats úniques perquè us convertiu en investigadors rellevants i d’èxit.

Si us uniu a nosaltres, tindreu l’oportunitat d’integrar-vos en un equip jove de prestigi científic internacional i tindreu accés a instal·lacions d’avantguarda, tot això al mateix temps que gaudiu de la moderna, cosmopolita i dinàmica ciutat de Barcelona.

Per revisar i presentar-vos a més oportunitats professionals al BSC, consulteu les nostres Oportunitats de feina i Oportunitats d'excel·lència professional

No s'han trobat resultats amb els criteris de cerca especificats.

Envia una sol·licitud espontània
En el cas que no hi hagin beques publicades que corresponguin amb el teu expedient acadèmic o professional, pots contactar amb nosaltres i explicar els teus desitjos professionals a recruitment@bsc.es