Visita el nostre supercomputador

MareNostrum, el supercomputador més potent d’Espanya, es troba a les instal·lacions del BSC-CNS. Existeixen dues opcions de visitar el supercomputador: presencialment o de forma virtual.

VISITES PRESENCIALS

Les visites presencials es realitzen de dilluns a divendres de 9 a 19h, amb cita prèvia i tenen una durada d'entre 30 i 60 minuts.

Planifica la teva visita a MareNostrum

Visites presencials per a centres educatius:

Per a grups de secundària i batxillerat, el professorat disposa d'informació complementària a la visita aquí:

Informació adicional per a grups de secundària

Les visites per a grups de 3r a 6è de primària es concerten a través de visitesprimaria [at] bsc [dot] es i podeu trobar més informació aquí.

La visita ha estat modificada d'acord amb la normativa i els protocols interns de prevenció de COVID-19 i fins a nova ordre:

  • Els grups podran ser d’un màxim de deu persones
  • Els visitants han de venir amb mascareta i respectar les normes sobre la distància de seguretat vigents durant tot el recorregut
  • A l’inici de la visita, se’ls demanarà que es rentin les mans amb gel hidroalcohòlic que el BSC posarà a la seva disposició
  • Els visitants s'abstindran de venir en el cas que tinguin símptomes de COVID-19 o que durant els últims 14 dies hagin estat en contacte amb persones que pateixen la malaltia

VISITES VIRTUALS

La visita virtuals us permetrà veure el supercomputador MareNostrum des de qualsevol lloc i descobrir tots els racons de MareNostrum 4.

Podreu accedir a la urna de vidre on està ubicat el supercomputador, recórrer els seus passadissos i fins i tot tenir una visió 360º de les instal·lacions que hi ha al subsòl i que són imprescindibles perquè MareNostrum funcioni.

Descobrir el supercomputador MareNostrum i la capella que l'allotja, ara, és més fàcil.

  MareNostrum virtual