Simposi Doctoral

El Simposi Internacional de Doctorat del BSC-CNS té un doble objectiu: d’una banda, aspira a proporcionar un marc per compartir els resultats de la recerca que formen les tesis desenvolupades per joves investigadors i estudiants de postgrau del BSC-CNS. D’altra banda, ofereix sessions de formació sobre temes i habilitats que poden ser útils per a futurs investigadors i professionals. Per aconseguir-ho, els estudiants de postgrau i investigadors postdoctorals del BSC-CNS presenten la seva experiència i resultats, i els professors imparteixen formació en habilitats de recerca.

El Simposi Doctoral 2024 tindrà lloc del 7 al 8 de maig

Àmbit

Els departaments de recerca i desenvolupament del BSC s’han afiliat a programes de doctorat de la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat de Barcelona que estan en la línia de les seves principals activitats d’investigació:

  • Ciències de la Computació amb activitats de recerca en una sèrie d’àrees que cobreixen el programari de sistemes de baix nivell i maquinari per a futurs sistemes de supercomputació, així com l’optimització de nuclis numèrics i aplicacions per a aquests sistemes.
  • La investigació en Ciències de la Terra es dedica a modelar i comprendre el comportament del sistema terrestre, centrant-se principalment en la climatologia i els processos atmosfèrics.
  • Ciències de la Vida té com a temes d’investigació principals l’ús d’eines computacionals en la comprensió dels processos vitals.
  • Aplicacions de Computació en Ciència i Enginyeria se centra en la concepció i el desenvolupament d’algoritmes fins a la seva codificació eficient en arquitectures en paral·lel, incloent-hi la posada en marxa de biblioteques numèriques específiques.

El Simposi Doctoral accepta sol·licituds d’alumnes de doctorat, així com d’investigadors postdoctorals de les primeres etapes i estudiants de màster de les etapes finals, sobre les àrees esmentades i àrees que les complementen. Els alumnes que cursin el primer any d’estudis de màster o doctorat podran participar-hi com a assistents i, sempre que els seus resums puguin presentar propostes d’investigació definides amb alguns resultats preliminars, poden presentar-s’hi i ser considerats per a la presentació de pósters.

El simposi està obert a la participació d’alumnes i investigadors de tot el món que compleixin els requisits. En vista de la participació multicultural, l’idioma de treball (presentacions, cartells, classes) és l’anglès.

Previous Issues of the BSC Doctoral Symposium

11th Edition Book of Abstracts 10th Edition Book of Abstracts 9th Edition Book of Abstracts 8th Edition Book of Abstracts 7th Edition Book of Abstracts 6th Edition Book of Abstracts 5th Edition Book of Abstracts 4th Edition Book of Abstracts 3rd Edition Book of Abstracts 2nd Edition Book of Abstracts 1st Edition Book of Abstracts

  • Contacte
  • EDUCATION AND TRAINING
  • Tel: +34 934137969
  • education [at] bsc [dot] es