La investigadora del BSC Mervi Mantsinen, elegida membre de la junta de la Divisió de Física del Plasma de la Societat Europea de Física

12 Gener 2021

Mervi Mantsinen, Professora ICREA i cap del grup de Fusió del Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC) ha estat elegida membre de la Junta de la Divisió de Física de Plasma de la Societat Europea de Física.

Mantsinen començarà les seves tasques a la junta al juny de 2021, juntament amb cinc membres més recentment seleccionats. La durada del servei serà de quatre anys des de l'estiu de 2021 fins a l'estiu de 2025, renovable de comú acord per un segon mandat de quatre anys.

La investigadora del BSC afirma que "és un honor i un reconeixement haver estat seleccionada per part de moltes persones per a aquest lloc de confiança, que implica participar amb un paper actiu i visible en moltes decisions d'alt nivell en el camp".

Sobre la Societat Europea de Física

L'objectiu de la Societat és contribuir i promoure l'avanç de la física, a Europa i als països veïns, per tots els mitjans adequats i, en particular, proporcionant un fòrum per a la discussió de temes d'interès comú i proporcionant els mitjans perquè es puguin prendre mesures sobre aquells assumptes que semblin convenients de tractar a nivell internacional.