Jordi Torres parlarà el proper 12 de febrer a l'IEC sobre "Els reptes del Big Data en Bioinformàtica"

23 January 2014

Bioinformatics Barcelona (BIB) organtiza el proper 12 de febrer la xerrada "Els reptes del Big Data en Bioinformàtica" a càrrec de l'investigador del BSC Jordi Torres.

Resum: En la darrera decada els avenços en diferents àmbits del coneixement han donat lloc a un creixement explosiu de la informació biològica generada per la comunitat científica, essent essencial el poder extreure valor d’aquest allau de dades vital per a l'avenç de la recerca en ciències biològiques. Però l'emmagatzemament, la gestió i el processament d'aquesta gran quantitat de dades és un repte immens mai abans vist en el món informàtic. En aquesta xerrada es presentarà una visió global i els reptes actuals del que s’ha començat a anomenar Big Data, una nova i apasionant àrea d'investigació que espera aportar solucions a les noves necessitats que s’estan plantejant al món de la bioinformàtica.

 

Ponent: El doctor Jordi Torres és Catedràtic a la UPC Barcelona Tech i lidera un grup de recerca al Barcelona Supercomputing Center que realitza recerca i projectes en l’àrea del cloud computing i Big Data. Per a més informació podeu visitar la web www.JordiTorres.eu.

  • Conferència: "Els reptes del Big Data en Bioinformàtica", Dr. Jordi Torres.
  • Data: Dimecres 12 de febrer de 2014
  • Horari: de 17 a 19h aproximadament.
  • Lloc: Sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans. C/ del Carme 47, Barcelona.
  • Assistència oberta. Aforament aproximat de 150 persones.

Per a qualsevol consulta sobre aquesta activitat us podeu adreçar a bioinformatics.barcelona@bsc.es