El projecte empresarial Nostrum Drug Discovery es presenta al IESE Tech Fair

12 July 2013

El projecte empresarial Nostrum Drug Discovery, impulsat pel director del departament de Life Sciences del BSC Modesto Orozco, s’ha presentat a la Fira Tecnològica emprenedor de IESE Techfair 2013.

El projecte empresarial Nostrum Drug Discovery, impulsat per Modesto Orozco, director del Departament de Life Sciences del Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación, s’ha presentat a la Fira Tecnològica emprenedor de IESE Techfair 2013.

La fira convida a iniciatives empresarials focalitzades en la comercialització de tecnologies innovadores, amb models de negoci trencadors, a presentar el seu projecte a una audiència d'alumnes i exalumnes de l'escola de negoci IESE, inversors i possibles socis. IESE Techfair permet a empreses en estat embrionari buscar col·laboradors en àmbits de la direcció empresarial, la comercialització i el finançament. 

Nostrum Drug Discovery es un projecte spin-off engegat des de el programa conjunt BSC-IRB Barcelona en biologia computacional, liderat per Orozco. El projecte comptarà amb el recolzament de la Fundación Botín, que participarà amb una inversió inicial de 500,000€ a través del programa Mind the Gap.

L’objectiu de l'empresa es el de co-desenvolupar nous tractaments farmacològics amb una aposta clara aposta per la computació i la futura medicina personalitzada.