El BSC torna al Pint of Science amb dues xerrades

09 May 2022

El festival Pint of Science torna al format presencial, després de dos anys de no fer-se en persona, en diferents ciutats de tot el món, entre el 9 i l'11 de maig. Una d'aquestes ciutats és Barcelona.

Els investigadors del BSC, Alba Cervera i Leonardo Bautista, participaran en aquest festival dimecres 11 de maig al BlackLab Brewhouse, a partir de les 19:00h. 

Per la seva banda, Bautista farà un repàs de la tecnologia blockchain i detallarà els aspectes tècnics més importants d'aquesta tecnologia. A més, discutirà algunes de les seves aplicacions actuals així com algunes de les limitacions. Cervera, per la seva part, s'endinsarà en els avenços que ha experimentat la tecnologia quàntica al llarg dels últims anys i avançarà també els reptes i aplicacions de la computació quàntica.

L'entrada a les xerrades del Pint of Science, un certamen que permet compartir espai i diàleg amb investigadors pioners en un ambient molt distès, és oberta a tothom.

Per a més informació sobre les xerrades del BSC, visita aquesta pàgina. Més detalls sobre el local BlackLab Brewhous i com arribar-hi, aquí