Alba Cervera i Rosa Badia, al Cohort Workshop

18 October 2018

Les investigadores del BSC Alba Cervera i Rosa Badia participaran en el Barcelona Grad Cohort Workshop. 

Per la seva banda, Alba Cervera, del grup de recerca de Quàntica, aproparà els assistents al paper que està jugant la dona en la computació quàntica, en una sessió de dues xerrades englobades sota el títol “Futur tecnològic: Aportació de la dona”. 
Rosa Badia, responsable del grup de recerca de workflows and distribuited computing, formarà part d'una taula rodona per parlar de “La recerca en institucions públiques i en el sector privat”.
 
Els Grad Cohort Workshops els va iniciar, l'any 2004, el Computing Research Association's Committee on the Status of Women in Computing Research (CRA-W), amb el patrocini d'empreses, l'acadèmia, la National Science Foundation i la comunitat informàtica.
 
La de 2018 és la primera edició que se celebra a Barcelona i està lligada amb l’acte d’investidura com a doctora honoris causa per la UPC de Margaret Hamilton, reconeguda científica computacional, matemàtica i enginyera de sistemes. 
 
La xerrada d'Alba Cervera tindrà lloc el proper 18 d'octubre, a les 19:15, a la sala d'actes de la FIB, mentre que la participació de Badia en la taula rodona serà divendres 19 d'octubre a les 14:30.