#BitsxlaMarató

Others 
El BSC co-organitza el #bitsxlaMarató, una hackathon per col·laborar amb coneixements i donatius a la Marató de TV3 per a les malalties minoritàries.

Fecha: 13/Dec/2019 Time: 09:00 - 15/Dec/2019 Time: 18:00

Place:

UPC Campus Nord

Primary tabs

El Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC), la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB), el Campus Docent de Sant Joan de Déu i els Hackers@UPC (organitzadors de la HackUPC) organitzen bitsxlamarató, una Hackathon per col·laborar amb coneixement i donatius amb la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

Durant 3 dies, el 13, 14 i 15 de desembre, fins a 500 estudiants, professors i investigadors del món de la informàtica i de la biomedicina treballaran en equip per trobar solucions a uns reptes plantejats per fer front a les malalties minoritàries i millorar la qualitat de vida dels afectats i del seu entorn.

Aquests reptes estaran orientats a dos objectius principals: accelerar la detecció de malalties minoritàries per la via bioinformàtica i crear propostes tecnològiques que facilitin el dia a dia de les persones afectades.