Ulises Cortés parla sobre IA al Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia

23 Mayo 2019

En el marc del Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia (FIET), Ulises Cortés, responsable del grup d'intel·ligència artificial del BSC, debatrà amb altres experts els aspectes que, sota el seu punt de vista, poden resultar beneficiosos o amenaçadors quan s'aplica la IA a l'àmbit de l'educació. 

 
Sota el lema, "la Intel·ligència Artificial en l'Educació", l'edició 2019 del FIET segueix el camí iniciat en edicions anteriors: reflexionar i fer propostes de caràcter transformador a partir dels resultats de la recerca i de les evidències que aquesta ens aporta. Un dels temes que es posarà a sobre de la taula serà els beneficis o amenaces de la IA en el sector de l'educació.
 
Per abordar aquest i altres temes, Ulises Cortés, responsable del grup d'Intel·ligència Artificial del BSC, participarà en el panel d'experts del FIET que, sota el títol "Esperança o por: què en pot esperar l'educació de la intel·ligència artificial?", estarà moderat pel periodista Jaume Vilalta. Aquest panel, que tindrà lloc el proper 30 de maig a les 18:00, comptarà també amb les aportacions de Vicenç Casas, professor de RobÈtica al col·legi Mare de Déu dels Àngels; la investigadora en intel·ligència artificial del CSIC, Nadine Osman, i de Jordi Albó-Canals, professor d'enginyeria electrònica de La Salle.
 
El FIET està organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat de Vic (UVIC), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat Ramon Llull (URL), la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat d'Andorra (UdA). 
 
Els interessats a assistir-hi poden registrar-se aquí.