Leonardo Bautista porta el blockchain a la Biennal Ciutat i Ciència

10 Mayo 2021

L'investigador Leonardo Bautista participarà en la segona edició de la Biennal Ciutat i Ciència 2021, que aquest any tindrà una gran part presencial, sempre que l'evolució de la pandèmia ho permeti.

Bautista, investigador sènior al Barcelona Supercomputing Center - Centro Nacional de Supercomputación (BSC), traslladarà a aquesta iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona un dels temes tecnològics més actuals i que més debat genera: el blockchain. Amb el títol "Blockchain: Cadenes virtuals per a una veritable llibertat", la xerrada de Leonardo Bautista tindrà lloc el proper 11 de juny, a les 22:00h, al Born Centre de Cultura i Memòria

El blockchain és una tecnologia basada en una cadena de blocs amb una base de dades pública i distribuïda en què es registren, de forma segura, les transaccions que es fa a la xarxa. Leonardo Bautista és el líder del grup de recerca d'arquitectura d'ordinadors per a paradigmes paral·lels, que està especialitzat també en la futura generació de la tecnologia de blockchain.

La Biennal Ciutat i Ciència tindrà lloc del 8 al 13 de juny en un format mixt, tot i que es primaran els actes presencials si la situació epidemiològica sigui favorable. El seu objectiu és ser l’espai on reflexionar sobre el coneixement i debatre les potencialitats i els límits des de diversos punts de vista. Més informació, aquí.