Maria-Ribera Sancho, elegida membre del Comitè Executiu d'ACM-W Europa

07 Novembre 2019

Maria-Ribera Sancho, responsable del departament d'Educació del Barcelona Supercomputing Center- Centro Nacional de Supercomputación (BSC) i professora del Departament d'Enginyeria de Serveis i Sistemes d'Informació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ha estat elegida membre del Comitè Executiu de l'ACM-W Europe.

ACM-Women té la missió d’advocar internacionalment per a la integració plena de les dones en tots els aspectes del món de la informàtica. ACM Women Europe (ACM-W Europe) és un comitè permanent d’ACM Europe que treballa per complir aquesta missió a Europa. La seva visió és un panorama professional i acadèmic europeu transformat on es dona suport i s’inspira a les dones per perseguir els seus somnis i ambicions de realitzar-se plenament en el camp de la informàtica.

ACM-W Europa està dirigida pel Comitè Executiu que supervisa els grups de treball de voluntaris i estableix la direcció i l'estratègia per generar conscienciació, augmentar les habilitats i promoure iniciatives entre les dones en el camp de la informàtica. Les membres del Comitè Executiu són professionals amb una àmplia experiència en les principals organitzacions comercials i del sector públic, gestió d'equips, creixement del talent i activitats de promoció i recaptació de fons.