Investigadors del BSC tenen un paper destacat a HiPEAC2021

14 Gener 2021

La conferència HiPEAC d’enguany tindrà lloc del 18 al 20 de gener amb la participació activa d’investigadors del BSC, que formen una part central dels més de 2.000 experts de la xarxa HiPEAC.

Aquest important esdeveniment internacional es celebrarà en línia per primer cop aquest any, i el programa inclou 3 presentacions magistrals plenàries, 27 tallers, 6 tutorials i la sèrie principal de ponències organitzades en 6 sessions centrades en els temes: compiladors; acceleradors de xarxes neuronals; temps d’execució, optimització de l’eficiència i fiabilitat de la memòria; disseny i programació; i optimització.

Les següents sessions compten amb investigadors de l'BSC:

Dilluns, 18 de gener de 2021

Dimarts, 19 de gener de 2021

Dimecres, 20 de gener de 2021

HiPEAC2021 també comptarà amb diferents activitats en el context del dia STEM, organitzat pels membres de la Unitat d’Strategy Support del BSC Xavier Salazar i Antonio Louro. L’objectiu d’aquestes activitats és ajudar els estudiants a trobar oportunitats de creixement professional i a contactar les institucions més rellevants en el desenvolupament de sistemes informàtics de nova generació.

Per a més informació, visiteu la web del projecte europeu HiPEAC: https://www.hipeac.net/conference

Seguiu la conferència a les xarxes socials: #HiPEAC21