El potencial emprenedor de les empreses derivades del BSC, presentat al “Foro Transfiere” 2022

25 Febrer 2022

Les empreses han creat 121 llocs de treball i han captat 6 milions d'euros en rondes de finançament en poc més de sis anys.

El Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC) va participar a l'edició 2022 del “Foro Transfiere”, celebrat a la ciutat de Màlaga durant els dies 16 i 17 de febrer. La participació es va centrar en la promoció de l'ecosistema emprenedor en l'àmbit de la supercomputació del qual el centre, com a líder de producció científica a l'àrea, planteja erigir-se també com a referent.

L’àrea de Transferència Tecnològica del BSC va participar a l'esdeveniment per mostrar el potencial multiplicador que tenen les empreses que deriven del BSC. Amb Spin-off que han creat 121 llocs de treball i han recaptat 6 milions d'euros en rondes de finançament en poc més de sis anys, fins i tot sent que 5 de les 11 empreses només estan operant des de 2020, l'existència d'un ecosistema emprenedor en ebullició intrínsec al centre es fa patent.

“Transfiere” és el principal fòrum d'I+D del sud d'Europa, i el seu propòsit és clar: actuar com a expositor per al coneixement científic i tecnològic que les entitats científiques produeixen amb la seva activitat per a promoure la innovació i la connexió entre la ciència i el mercat. En aquestes circumstàncies, a la cita van acudir més de 3.000 professionals, procedents, en la seva majoria, de centres de recerca, empreses, fons d'inversió i institucions públiques.

  • Més informació sobre les spin-off del BSC aquí.