El BSC renova el premi de RRHH a l’excel·lència en recerca

16 Juny 2021

Una avaluació externa destaca el bon nivell del centre i confirma la renovació d’aquest logotip en excel·lència per a tres anys més.

El Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC) ha renovat el premi de RRHH a l’excel·lència en recerca amb el qual la Comissió Europea reconeix el compromís del BSC amb els principis de l’Estatut Europeu per a Investigadors i el Codi de Conducta per a la contractació dels investigadors.

El BSC va obtenir el seu primer premi a l’excel·lència en la recerca al 2015, se li va estendre fins el 2017 i ara ha estat renovat.

El BSC fa efectiu aquest compromís mitjançant l’estratègia de RRHH per a Investigadors (HRS4R), la intenció de la qual és proveir de l’ambient adient i de la millor estructura per a l’excel·lència en investigació, mantenint i millorant-la tot adoptant les millors pràctiques internacionals i els estàndards més exigents.

En el marc de la HRS4R, el BSC ha desenvolupat el pla d’acció 2021-23 per implementar-lo durant els propers 3 anys. Aquest pla es pot resumir en quatre punts principals:

  • Consolidar les guies d’actuació obertes, transparents i basades en el mèrit (OTM-R) en tots els processos de contractació.
  • Promoure la consciència de les regulacions (interna o a nivell europeu o nacional) i la comunicació interna.
  • Millora contínua del desenvolupament de la carrera (des de formació i avaluació de rendiment fins a una guia de carrera).
  • Enfortir activitats de gènere, promovent oportunitats equitatives.

Més informació sobre el projecte i el premi de RRHH a l’estratègia per a investigadors a: https://www.bsc.es/join-us/hr-initiatives-and-badges

Més informació sobre la HRS4R: https://euraxess.ec.europa.eu/jobs/hrs4r