El BSC incorporarà 6 destacats investigadors post-doc gràcies al programa BSC STARS

22 Abril 2020

Data límit per presentar sol·licituds: 14 de juliol de 2020

La iniciativa és part de la Convocatòria COFUND de las Accions Marie Sklodowska Curie en el marc del programa Horitzó 2020.

El BSC posa en marxa el programa de recerca internacional BSC STARS (SupercompuTing And Related applicationS), que té com a objectiu fomentar la formació de post-docs altament qualificats en tots els camps de la computació d’alt rendiment i aplicacions relacionades, específicament en ciències de la terra i meteorologia, en ciències de la vida, genòmica i medicina personalitzada, en enginyeria computacional i física, i ciències computacionals. La participació en el programa BSC STARS és una oportunitat única per als joves investigadors per impulsar la seva carrera i millorar el seu creixement professional.

La iniciativa forma part de la Convocatòria COFUND de las Accions Marie Sklodowska Curie (MSCA) en el marc del programa de la Comissió Europea Horitzó 2020 i té una duració de 5 anys. Durant aquest període, el programa premiarà 20 destacats investigadors postdoctorals (sis en aquesta tercera convocatòria) de totes les nacionalitats amb beques de 24 mesos de duració per estar al BSC, oferint-los totes les eines necessàries per desenvolupar el seu potencial, i aprofundir en les seves habilitats i coneixements en un entorn estimulant, internacional i interdisciplinari. També tindran la possibilitat de passar un període d’1-3 mesos d’estàncies intersectorials a empreses privades o centres de recerca no acadèmics (com como Lenovo, CISCO, AstraZeneca, IBERDROLA, EU JRC, AEMET, IRB i CRG) per impulsar les seves perspectives de carrera com a investigadors independents d’èxit.

La Convocatòria COFUND de las Accions Marie Sklodowska Curie és un mecanisme de cofinançament que té com a objectiu promoure programes regionals, nacionals i internacionals per potenciar l’excel·lència en la formació d’investigadors, la seva mobilitat i el desenvolupament de la seva carrera professional.

Data límit per presentar sol·licituds: 14 de juliol de 2020

Més informació sobre el programa BSC STARS i els grups disponibles aquí.

Com fer la sol·licitud aquí.

Inscripcions aquí.