Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència: Bioinfo Women's Day al BSC

23 Gener 2020
El Barcelona Supercomputing Center, en el marc del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència i com a part del programa Bioinfo4women del BSC, us convida a conèixer el treball de les investigadores en bioinformàtica del nostre centre i a visitar MareNostrum 4, el superordinador més potent d'Espanya.

Mitjançant xerrades informals de 15 minuts es busca establir un vincle amb joves estudiants, incentivant el seu interès en el camp de la recerca bioinformàtica i potenciant la seva iniciació professional en les àrees de la medicina personalitzada, l'anàlisi de genomes, el processament de llenguatge natural aplicat a la biomedicina i l'evolució de genomes des del punt de vista molecular.

ACTIVITATS: Presentació del BSC, xerrades de 15 minuts en el lloc de treball de les investigadores en bioinformàtica del centre i visita final al superordinador MareNostrum 4.

PÚBLIC: Estudiants de grau universitari i màster amb interès en l’àrea de la bioinformàtica. Places limitades (màx. 30 persones).

DIA: 11 de febrer de 2020.

HORARI: 15:00 - 19:00.

LLOC: Barcelona Supercomputing Center. 08034 Barcelona. Aula de Formació Nexus II c/Jordi Girona, 29.

INSCRIPCIONS aquí.