Visita el nostre supercomputador

MareNostrum, el supercomputador més potent d’Espanya, es troba a les instal·lacions del BSC-CNS. Existeixen diverses opcions per visitar el supercomputador.

Les visites presencials es realitzen de dilluns a divendres de 9 a 18:30h, amb cita prèvia i tenen una durada d'entre 30 i 60 minuts.

Planifica la teva visita a MareNostrum

La visita ha estat modificada d'acord amb la normativa i els protocols interns de prevenció de COVID-19 i fins a nova ordre:

  • Els grups podran ser d’un màxim de 20 persones
  • Els visitants han de venir amb mascareta i respectar les normes sobre la distància de seguretat vigents durant tot el recorregut
  • A l’inici de la visita, se’ls demanarà que es rentin les mans amb gel hidroalcohòlic que el BSC posarà a la seva disposició
  • Els visitants s'abstindran de venir en el cas que tinguin símptomes de COVID-19 o que durant els últims 14 dies hagin estat en contacte amb persones que pateixen la malaltia

ACTIVITATS A L’AULA O EN LÍNIA

Donades les restriccions d’aforament i mobilitat relacionades amb l’emergència sanitària, hem reconvertit les activitats per a escoles, instituts i cicles formatius en activitats en línia o a la pròpia aula.

Els grups de secundària, batxillerat i cicles formatius poden demanar la seva activitat aquí  i trobaran d'informació complementària per preparar-la aquí:

Informació adicional per a grups de secundària

Les visites del programa "Som Investigadores" per a grups de 3r i 4rt de primària s’han convertit en una completa activitat per dur a terme a l’aula.
 
Podeu trobar més informació aquí  i reservar-la a través de l’adreça de correu electrònic visitesprimaria [at] bsc [dot] es
 

VISITA VIRTUAL

La visita virtual us permet veure el supercomputador MareNostrum des de qualsevol lloc i descobrir tots els racons de MareNostrum 4.

Podreu accedir a la urna de vidre on està ubicat el supercomputador, recórrer els seus passadissos i fins i tot tenir una visió 360º de les instal·lacions que hi ha al subsòl i que són imprescindibles perquè MareNostrum funcioni.

Descobrir el supercomputador MareNostrum i la capella que l'allotja, ara, és més fàcil.

 

 

VISITA VIRTUAL PER A INFANTS

Entra a MareNostrum i busca els vídeos de la SuperGeek que t’ajudaran a entendre perquè els superordinadors són superàpids!!!!