El BSC es torna a citar amb el Pint of Science

04 Abril 2019

El BSC torna al Festival Pint of Science, amb tres xerrades que tindran lloc el dia 21 de maig en diferents bars de la província de Barcelona.

Tres investigadors representaran el Barcelona Supercomputing Center - Centro Nacional de Supercomputación (BSC) en una nova edició del Festival Pint of Science. Totes tres intervencions tindran lloc el proper 21 de maig a dos locals de la província de Barcelona. 

Pol Forn (del grup Quàntic), Leonardo Bautista (de l'área de Arquitectura de computadors per a paradigmes paral·lels) i Herbert Owen (de l'equip de Simulacions ambientals) seran els encarregats d'explicar quines investigacions es duen a terme al centre. Mentre que Forn parlarà de la "Computació quàntica catalana" al local Cal Temerari de Sant Cugat, a les 19:00h, Bautista i Owen s'endinsaran en el "Blockchain: cadenes virtuals per a una veritable llibertat" i la "Modelització dels parcs eòlics", respectivament, en el local BlackLab Brewhouse, a partir de les 20:00h. 

Per a més informació de la xerrada de Pol Forn, entra aquí. Si vols saber més sobre la participació de Leonardo Bautista i Herbert Owen, vés aquí.