BSCTech Hackathons

El Barcelona Supercomputing Center - Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) us proposa una nova sèrie de hackatons aquesta tardor.

Acollirem dues hackathons que tindran lloc del 17 al 20 d’octubre a les instal·lacions del BSC i faran servir el superordinador MareNostrum 4 i tecnologies desenvolupades al BSC. Són iniciatives coorganitzades amb empreses, que inclouen entre els seus objectius experimentar amb eines desenvolupades al BSC i investigar com poden ser útils per fer front als reptes informàtics del futur.

La MNHACK22: 4th MareNostrum Hackathon tindrà lloc del 17 al 19 d’octubre a l’Auditori del BSC (Pis -1). L'objectiu d'aquesta activitat és ajudar a optimitzar aplicacions utilitzant una varietat de models de programació.

Els participants tindran accés als recursos del clúster de propòsit general del supercomputador MareNostrum 4 i a la GPU del clúster MN4 CTE-Power. S'utilitzaran, entre altres, les tecnologies del BSC Extreu, Paraver, Dimemas, OmpSs, OmpSs-2, OmpSs-2 @ OpenACC i OmpSs-2 @ Clúster.

Es tracta de la quarta edició d'aquesta activitat, que aquest any està patrocinada per Nvidia i HPCNow!.


La Arm SVE BSC Hackathon 2022 tindrà lloc el dia 20 d’octubre.

Aquesta hackathon està adreçada a desenvolupadors d'aplicacions interessats a conèixer l'impacte de les últimes funcions del processador Arm en les seves aplicacions de computació d'alt rendiment i aprenentatge automàtic.

L’equip d’investigadors i enginyers d’Arm descriuran les eines HPC de l'empresa (inclosos compiladors, biblioteques matemàtiques, eines de depuració i perfils) per explorar quins beneficis pot aportar aquest processador.

Durant la hackathon, es farà servir el clúster MN4 CTE-ARM i instàncies Graviton3 i diverses aplicacions desenvolupades al BSC serà optimitzades per a ser executades en aquest tipus de hardware.