L'aventura de la supercomputació a l'aula

MareNostrum va a l’escola a la recerca de superinvestigadores!

El superordinador ha detectat que les escoles de primària estan plenes de futures superinvestigadores i superinvestigadors i ha decidit anar a les aules a buscar-los.

Us proposem una activitat molt completa, L'aventura de la supercomputació a l'aula, que és plena de reptes i jocs, amb què l’alumnat de tercer i quart de primària aprendran què són els superordinadors, què és programar i molts altres conceptes de pensament computacional.

La versió a l’aula del programa Som Investigadores reuneix i amplia en format digital tot el coneixement que el BSC ofereix a les visites presencials per escoles i el professorat la pot dur a terme pel seu compte o amb el suport del nostre equip d’educadores, que es connectaran en línia o us acompanyaran a l’aula.

SuperGeek

Es tracta d’una activitat per fer en tres o sis sessions lectives que té per objectiu fer atractiva la tecnologia per als més petits i especialment per a les nenes.

Si voleu l’acompanyament d’una educadora, reserveu la vostra sessió a visitesprimaria@bsc.es o bé truqueu al telèfon 93 851 51 58.

L'aventura de la supercomputació a l'aula

 

Aquesta activitat es duu a terme amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.